A Magyar Telekom levele

Nagy Koppány
Nagy Koppány

Tudomásunkra jutott, hogy a Magyar Telekom az alábbi szerződésmódosítási ajánlattal keresi meg ügyfeleit.

  • Mobilszolgáltatás tárgyában: a forgalmi díjak számlázásánál az első perc egy egységben, a 61. másodpertől másodperc alapon történik. Minden megkezdett egység díjköteles.
  • Vezetékes hangszolgáltatás tárgyában: a forgalmi díjak számlázásánál az első perc egy egységben, a 61. másodpertől másodperc alapon történik. Minden megkezdett egység díjköteles.

Amennyiben jelenlegi szerződése szerint másodperc alapon történik a számlázás az első percben is, úgy a Magyar Telekom ezt módosítaná. A móodsítás eredményeként az első percet teljes egészében kiszámlázza, rövidebb beszélgetések esetében is.

Tapasztalataink szerint általános esetben ennek a módosításnak a költségekre gyakorolt hatása megegyezik egy kb.

10%-os belföldi percdíjnövekedéssel mind a mobil, mind a vezetékes hang esetén,

ezért nem javasoljuk a szerződésmódosítási ajánlat elfogadását.

Ehhez azonban Önnek 15 napon belül írásban nyilatkoznia kell.

Javasoljuk a nyilatkozatot, kinyomtatva, aláírva, ajánlott, tértivevényes levél formájában a szolgáltató levelének kézhezvételétől számított 15 napon belül küldje el az alábbi címre:
T-System Magyarország Zrt.
Vállalati Ügyféltámogatás
Budapest, Pf.: 1400
1267

Amennyiben nem nyilatkozik, a szerződés módosítás életbe lép.

Ha bármilyen kérdése van a fentiekkel, távközlési költségével vagy a költségk optimalizálásával kapcsolatban, keressen minket!

Kérdése van?


Amennyiben a telekommunikációval kapcsolatos kérdése van, szeretne megismerni Bennünket, vagy segítségre van szüksége, írjon nekünk! Szívesen vesszük honlapunkkal, szolgáltatásainkkal kapcsolatos észrevételeit, javaslatait is.