Ismerje meg cégünk történetét

A SciamuS Magyarország és a kelet-közép-európai régió vezető független telekommunikációs tanácsadó cége, melyet megannyi itthoni és nemzetközi közép- és nagyvállalatnál elvégzett többszáz sikeres projekt igazol. Ez az általunk fejlesztett saját költségoptimalizálási módszernek, valamint egyedülálló benchmark-adatbázisunknak köszönhető.

A cég 2003-as alapítása óta küldetésünk alapvető eleme az a vágy, hogy ügyfeleink javára fordíthassuk azt a tudást és tapasztalatot, melyet a cég vezetői szereztek svédországi és magyarországi vezetői tevékenységük során. Eddigi tevékenységünk során az alábbi országokban rendelkezünk referenciával: Magyarország, Ausztria, Franciaország, Románia, Bulgária, Szlovákia, Csehország, Horvátország, Szingapúr, Egyesült Arab Emirátusok.

A Sciamus latin szó,
magyar jelentése:
Tudunk, tudjuk

A telekommunikáció bármely területéről (mobil telekommunikáció, vezetékes telefónia, adathálózatok, internet, szerverbérlet, szerverhoszting alközponti szolgáltatások) legyen is szó, a SciamuS kompetenciája megkérdőjelezhetetlen. Legnépszerűbb szolgáltatásunk a teljes körű költségoptimalizálás, de segítjük ügyfeleinket a pályáztatásban, vagy a folyamatos monitorozásban, valamint kiemelkedő színvonalú, de egyéni igényeknek megfelelő személyre szabott tanácsadással. Átlagosan elért költségmegtakarításunk meghaladja a 35%-ot, szolgáltatói hibás számlázásból eredő visszatérítésekkel jogtalanul kifizettetett milliókat szereztünk vissza ügyfeleinknek.

Ügyfeleink magas szintű kiszolgálása mellett fontosnak tartjuk olyan értékek képviseletét a magyarországi üzleti szférában, melyeket részben Svédországból hoztunk magunkkal. Az őszinteség, a korrektség, az adott szó értéke, a természet és embertársaink tisztelete mind fontos alappillérei munkánknak. Nem csak ügyfeleinkkel, hanem alvállalkozóinkkal, alkalmazottainkkal szemben is tisztességesen és becsületesen járunk el, betartjuk a határidőket, megfizetünk minden adót, szerződéseink átláthatóak, nem alkalmazunk fekete munkaerőt, és harcolunk – szerény eszközeinkkel – a korrupció ellen.

A SciamuS a Transparency International Vállalati Támogató Fórumának tagja.

Korábbi ügyfeleink ezért döntöttek mellettünk

 1. Nincs kockázat, nincs szükség külön budgetre!

  A díjazásunkhoz szükséges összeget előteremtjük, hiszen az elvégzett munka után a realizálódott megtakarításból részesedünk. Ráadásul még Önnél is marad további fejlesztésekre.

 2. Minden projektünk teljesen egyedi.

  A cégre szabottan végezzük a felmérést, így minden egyedi felhasználást, szokásostól eltérő igényt megoldunk, be tudunk építeni a modellbe.

 3. Csökkentjük a megbízóink leterheltségét.

  A projekt nagy részét, a felmérést, bevezetést és a beszerzés oroszlánrészét is elvégezzük.

 4. A SciamuS szolgáltató független tanácsadó cég.

  Kizárólag ügyfelei érdekeit képviseli a szolgáltatókkal szemben is.

 5. A SciamuS piacvezető cég, óriási tapasztalattal, biztos háttérrel.

  Több mint 400 projekt és több évtizedes telekommunikációs tapasztalatunk során egyedülálló tudásbázist halmoztunk fel.

 6. Egyedülálló tudásbázissal rendelkezünk.

  Benchmark adatbázisunknak, és egyedi TCO-modellünknek köszönhetően gyorsan és hatékonyan elvégezzük az ár- és előfizetői konstrukció összehasonlítását hasonló tevékenységi körű, méretű cégekkel.

 7. Jobban ismerjük a számlák felépítését, mint a szolgáltatók munkatársai.

  Így könnyen kiszűrjük a számlázási hibákat, túlszámlázásokat, és ez ügyben is önállóan eljárunk.

 8. Részletesen ismerjük a szolgáltatók szerződéseit, árait.

  Az ügyfeleink számára legkedvezőbb konstrukciókat, legjobb árakat és a legjobb jogi, műszaki és kereskedelmi feltételeket is elérjük.

 9. Ismerjük a szolgáltatók – nem reklámozott de – elérhető szolgáltatásait, lehetőségeit.

  Ezek sok esetben akár közvetlen, akár közvetett költségmegtakarítással járhatnak.

 10. Könnyedén felmérjük a telekommunikációs infrastruktúra nem megfelelő kihasználtságát.

  És megszüntetjük, vagy hatékony megoldással helyettesítjük azokat.

 11. Ismerjük a hazai és Európai Uniós jogi-, pénzügyi környezetet, a távközlésre vonatkozó törvényeket.

  És az ezekre vonatkozó javaslatainkat, tapasztalatainkat szívesen osztjuk megy ügyfeleinkkel.

 12. Rendszeresen modellezzük a hívás szokásokat.

  A megalkotott szabályszerűségeket beépítjük a rendszerünkbe, és hasznosítjuk minden projektünknél.

Kérdése van?


Amennyiben a telekommunikációval kapcsolatos kérdése van, szeretne megismerni Bennünket, vagy segítségre van szüksége, írjon nekünk! Szívesen vesszük honlapunkkal, szolgáltatásainkkal kapcsolatos észrevételeit, javaslatait is.