Bedő Erik

ügyvezető, vezető tanácsadó

Kiemelt területem a komplexebb megoldások, a komplex projekt menedzsment és a hálózati megoldások, de minden távközlési területen mozgok, beleértve a modern kütyük világát.
Bedő Erik

2003-ban alapítottam a SciamuS-t, azóta vezetem, és a piaci változásoknak és jövőbeli trendeknek megfelelően kormányzom. Ma is nagyon szívesen vezetek projekteket, főleg akkor, ha van benne szakmai, emberi kihívás.

Svédországban születtem, ott is nőttem fel, de szüleim magyarok. Nagy változást jelentett számomra, amikor 1992-ben Magyarországra költöztem, és a változás még a mai napig tart. De jól érzem itt magam, ezért is maradtam, és élek itt már több mint 25 éve.

Két diplomát szereztem Svédországban még a 80-as évek elején, egy mérnökit és egy gazdaságit. A SciamuS-ban mindkettőt tudom hasznosítani, hiszen egy műszaki megoldás csak akkor jó, ha megfizethető is…

Korábban vezérigazgató helyettes, pénzügyi igazgató voltam az IBUSZ-nál és a Pannonnál, illetve azt követően 6 évig voltam vezérigazgatóként 1300 főért felelős a MatávCom-nál. 2002-ben döntöttem úgy, hogy kiszállok a multik világából, és saját céget alapítok. Ezt soha nem bántam meg.

Kérdése van?


Amennyiben a telekommunikációval kapcsolatos kérdése van, szeretne megismerni Bennünket, vagy segítségre van szüksége, írjon nekünk! Szívesen vesszük honlapunkkal, szolgáltatásainkkal kapcsolatos észrevételeit, javaslatait is.