Bedő Nóra

stratégiai és marketing vezető

A SciamuS társalapítója vagyok. Korábban az IKEA marketing vezetőjeként nagy tapasztalatra tettem szert a marketing és a stratégiai tervezés területén. Így a SciamuS megalapításában és felépítésében sokat tudtam segíteni férjemnek, Bedő Eriknek. Az első években teljes időben, maximális tudásomat és figyelmemet a SciamuS építésére és gyarapítására fordítottam. Azután saját útra léptem. Létrehoztam egy másik vállalkozást,
Bedő Nóra

A SciamuS társalapítója vagyok. Korábban az IKEA marketing vezetőjeként nagy tapasztalatra tettem szert a marketing és a stratégiai tervezés területén. Így a SciamuS megalapításában és felépítésében sokat tudtam segíteni férjemnek, Bedő Eriknek. Az első években teljes időben, maximális tudásomat és figyelmemet a SciamuS építésére és gyarapítására fordítottam. Azután saját útra léptem. Létrehoztam egy másik vállalkozást, melyben teljes karriekváltással emberek segítésével foglalkozom. Így ma már csak részidőben  támogatom a SciamuS tevékenységét.

Kérdése van?


Amennyiben a telekommunikációval kapcsolatos kérdése van, szeretne megismerni Bennünket, vagy segítségre van szüksége, írjon nekünk! Szívesen vesszük honlapunkkal, szolgáltatásainkkal kapcsolatos észrevételeit, javaslatait is.