Megújult a sciamus.hu!

Nagy Koppány
Nagy Koppány

Új, friss, naprakész honlappal ünnepeljük születésnapunkat. Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a SciamuS idén májusban töltötte be 15. évét, ez alkalomból úgy döntöttünk, honlapunkat és arculatunkat is frissítjük. Hosszadalmas, több mint fél éves előkészítés és háttérmunka eredményét látjátok most.

sciamus csapat

A facelift nemcsak a weboldal teljes újratervezésére, -szövegezésére és motorjának lecserélésére terjedt ki, idei profilképekkel, ideiglenes jubileumi logóval jelentkezünk, fejlesztettük a blogot, több és részletesebb esettanulmánnyal, ajánlólevelekkel bővítettük cégünk és szolgáltatásaink bemutatását.

Bemutatkozó oldalunk elkészítésekor a modern trendekre is tekintettel voltunk, és természetesen mindenféle IT eszközre: tabletre, mobilra is optimalizáltuk azt. Törekedtünk arra, hogy a vállalatot, a munkatársakat és a szolgáltatásainkat is alaposan, mégis könnyen emészthetően mutassuk be, valamint megfelelő hangsúlyt kapjanak azon cégek, akikkel az elmúlt időben együtt dolgoztunk.

A blogon ezentúl nemcsak a cikkeket olvashatjátok, hanem már a cikk szerzőjét is feltüntetjük, illetve a tag-ekre kattintva a hasonló tartalmakat is könnyen megtaláljátok, illetve egy kattintással megoszthatjátok.

Mi nagyon szeretjük már ezt az oldalt, reméljük, Nektek is tetszeni fog. Azt azért nem ígérjük, hogy legközelebb csak 15 év múlva nyúlunk hozzá. 🙂

Kérdése van?


Amennyiben a telekommunikációval kapcsolatos kérdése van, szeretne megismerni Bennünket, vagy segítségre van szüksége, írjon nekünk! Szívesen vesszük honlapunkkal, szolgáltatásainkkal kapcsolatos észrevételeit, javaslatait is.