15 éves a SciamuS

Nagy Koppány
Nagy Koppány

2003-ban kezdte meg működését a SciamuS, a hazánkban piacvezető telekommunikációs tanácsadó cég, így idén május 30-án már 15 évesek lettünk.

Az elmúlt évek alatt ügyfeleink számára nemcsak jelentős, összesen több mint 15 milliárd forint megtakarítástrealizáltunk, de komoly segítséget nyújtottunk műszaki fejlesztésben, projektmenedzsmentben, üzletfejlesztésben, sőt, a hazai telekommunikációs piac, a szolgáltatások, a szabályozás formálásában is szerepünk volt. Több mint 200 vállalat, 350 projekt igazolja a sokezer elemzéssel, piackutatással, vagy épp tárgyalóasztal mellett töltött munkaóra eredményességét.

Belföldön szinte nincs olyan logisztikai cég, aki ne dolgozott volna már a SciamuS-szal, de ügyfeleink között bőven akad pénzügyi intézet (bankok, biztosítók), médiavállalat, kereskedelemmel, gyártással, vagy szolgáltatás nyújtással foglalkozó vállalkozás is.

Hazai térhódításunk és a piacvezető szerep elérése után átléptük a saját és országunk határait is, és összesen 10 ország piacán alkottunk maradandót, tettük le névjegyünket. Nemzetközi téren a legbüszkébbek az INSEAD, Európa egyik legismertebb posztgraduális iskolájának felkérésére vagyunk, akikkel együttműködve az Európai Unión kívül is bizonyíthattuk módszerünk hatékonyságát. A kapcsolat mind a mai napig tart, minden évben újabb és újabb feladattal bíznak meg bennünket.

Szintén sikerként könyveljük el, hogy a legnagyobb magyar bankhálózat a magyar piac után a bolgár, a román, a szlovák, és a horvát leányvállalatának átvilágításával is minket bízott meg, és valamennyi országban eredményes projektet hajtottunk végre.

Talán ezen referenciánk is segített abban, hogy egy bécsi székhelyű nemzetközi bank telekommunikációs tanácsadási tenderét elnyerjük, amely keretén belül a különböző országokban működő leányvállalatainak szerződéseit vizsgáltuk felül és egy ernyő-keretszerződést dolgoztunk ki azok egységesítésére. A szerződés teljes műszaki és riportolási fejezeteinek kidolgozása ránk hárult, amelyet két nagy, nemzetközi szolgáltatóval kellett letárgyalnunk.

Az elmúlt tizenöt év sikereihez sok munkatársunk, ügyfelünk, partnerük hozzájárult, hogy a barátokat és a családtagjainkat ne is említsük. Mindannyiuknak köszönjük a közös munkát és a közösen töltött időt. A legemlékezetesebb pillanatokat, gondolatokat magunkban őrizzük, és mind a mai napig gyakran emlegetjük.

A jeles eseményt egyébként az olaszországi Garda-tó mellett, egy négynapos úttal ünnepeljük a csapattal, amelyről hamarosan beszámolunk a blogon.

(A SciamuS csapatát az elmúlt 15 évben az alábbi kollégák erősítették. A felsorolás időrendben történik: Bedő Erik, Bedő Nóra, Dienes István, Pakocs Emese, Salamon Éva, Kóródi Gábor, Nagy Koppány, Tari Zsuzsanna, Barta István, Lázárné Kovács Borbála, Pusztai László, Tóth Levente, Doroteia Vaduva, Kemény György, Humayer Balázs, Bedő Dávid, Stephan Miller, Nagymihály László, Veres Tünde, Szűcs Ádám, Petz Tamás, Bodó Tibor, Szomolnoki Anna, Nyéki Roland)

Kérdése van?


Amennyiben a telekommunikációval kapcsolatos kérdése van, szeretne megismerni Bennünket, vagy segítségre van szüksége, írjon nekünk! Szívesen vesszük honlapunkkal, szolgáltatásainkkal kapcsolatos észrevételeit, javaslatait is.