Megtartottuk az első SciamuS Gokart Kupát

Nagy Koppány
Nagy Koppány

Szokásunk, hogy minden évben meghívjuk a nagyobb ügyfeleinket, hogy töltsünk el együtt egy kis időt, a tárgyalón kívüli világban is. Így aztán 2017. szeptember 14-én megtartottuk az idei ügyféltalálkozónkat, ezúttal különleges helyszínen, a csömöri Kartfarmon. A helyszín választása nem volt véletlen, ügyfeleinkkel nemcsak beszélgetni akartunk, bográcsgulyásozással egybekötött gokartozással kívántuk szórakoztatni őket. Az esemény olyan jól sikerült, hogy jó esély van arra, hogy jövőre folytatjuk.

A meghívottak közül a programon végül kb. 30 ember vett részt, és nagy többségük gokartba is ült. Bár szeretjük a kötetlen programokat is, a versenyzés is lételemünk, ezért az alábbi lebonyolítással vártuk a jelentkezőket:

  • mindenkinek lehetősége volt megismerkedni a pályával és a járművel egy tét nélküli körözgetés alkalmával
  • véletlenszerűen 3 csoportba osztva mindenki futott egy 8 perces időmérőt, amikor a versenyzők csak az órával versenyeztek
  • minden csoportból a két legjobb idővel rendelkező jutott tovább, valamint harmadikak közül a két gyorsabb
  • a döntőre mindenkinek legalább 90 kilóra kellett felsúlyoznia magát, és a rajtrácsról indulva versenyeztek egymással

Az első helyet senki nem veszélyeztette, Böszörményi Lajos (OTP) rajt-cél győzelmet aratott. A dobogó második fokára Bagoly János (Budapest Airport) álhatott fel, a bronzserleget pedig nagy csatában Szabó Péter (FKF) vihette haza.

Ezúton is gratulálunk a győzteseknek.

Köszönjük minden ügyfelünknek, hogy idén is együtt dolgozhattunk, reméljük, jövőre még több kihívóra lel az idei év címvédője.

Kérdése van?


Amennyiben a telekommunikációval kapcsolatos kérdése van, szeretne megismerni Bennünket, vagy segítségre van szüksége, írjon nekünk! Szívesen vesszük honlapunkkal, szolgáltatásainkkal kapcsolatos észrevételeit, javaslatait is.