Virga Gábor

junior projektmenedzser

Akkor vagyok igazán lelkes, amikor összetett problémákon dolgozhatok. Különösen motivál, ha a technológiai megoldásokon túl a pénzügyi és jogi lehetőségek optimumát is megtalálhatom.
Virga Gábor

Kihívásokat és változatos feladatokat kerestem, amikor 2019-ben a SciamuS csapatához csatlakoztam, de a legfontosabb tényező mégis az volt, hogy a cég csapata páratlan tudást és tapasztalatot képvisel a telekommunikáció területén. A felelősségem projektvezetőként, hogy ügyfeleink hozzájuk illő, minőségi megoldásokat vezethessenek be a lehető leggyorsabban.

A Műegyetem villamosmérnöki és a Corvinus gazdálkodási és menedzsment szakán szereztem diplomáimat. Tanulmányaim és szakmai utam során mindvégig a telekommunikáció és az ICT állt érdeklődésem központjában. Tapasztalatom legnagyobb részét a Magyar Telekomban szereztem, ahol műszaki és kontrolling területen is bővítettem ismereteimet.

Kérdése van?


Amennyiben a telekommunikációval kapcsolatos kérdése van, szeretne megismerni Bennünket, vagy segítségre van szüksége, írjon nekünk! Szívesen vesszük honlapunkkal, szolgáltatásainkkal kapcsolatos észrevételeit, javaslatait is.