Torday Julianna

elemző

Munkám során az ügyfél elégedettségét tartom elsődleges szempontnak, melyhez elengedhetetlen, hogy a javasolt megoldás precíz, többször átgondolt legyen. Ehhez hozzájárul az analitikus szemléletem és a maximalista hozzáállásom.
Torday Julianna

2019-ben csatlakoztam a SciamuS csapatához, ezt megelőzően gyakornoki pozícióban dolgoztam szoftverfejlesztőként, korábban pedig adatelemzőként. Az elemzés világa foglalkoztat igazán, ezért is választottam a SciamuS-t, amely jelentős sikereket ér el telekommunikációs hálózatok kialakítása, optimalizálása és monitorozása terén.

2019-ben szereztem meg a diplomámat a Corvinuson, gazdaságinformatika szakon. Tanulmányaim során végig a matekos és gazdálkodási tantárgyak, feladatok érdekeltek igazán, ezekből szerzett ismereteket a SciamuS-nál izgalmas projektek keretein belül tudom alkalmazni.

Kérdése van?


Amennyiben a telekommunikációval kapcsolatos kérdése van, szeretne megismerni Bennünket, vagy segítségre van szüksége, írjon nekünk! Szívesen vesszük honlapunkkal, szolgáltatásainkkal kapcsolatos észrevételeit, javaslatait is.