Sárkány Márta Noémi

kiemelt ügyfélkapcsolattartó

Szakértelmem mellett a jó empatikus és kapcsolatteremtő készségem, valamint kíváncsi, érdeklődő személyiségem segíti munkám. Szeretem megtalálni és megtartani az emberekkel a közös hangot.
Sárkány Márta Noémi

Korábbi munkáimból adódóan elsősorban mobil telekommunikációban vagyok szakértő, de a távközlés egyéb területein is folyamatosan fejlesztem magam.

2018-ban csatlakoztam a SciamuS csapatához, mert a cég eszméi és céljai iránt régóta nagy elhivatottságot érzek. Nagyszerű kihívás megtalálni az ügyfelek számára a gyakorlatban, és nemcsak a szolgáltatói szemmel nézett elméletben a legjobb megoldást, és ezzel valóban a teljes elégedettségüket szolgálni.

Műszaki területen, építőmérnöknek tanultam, majd 12 évet töltöttem a Vodafone-nál, ahol lehetőségem volt megszerezni a szükséges telekommunikációs ismeretek alapjait, illetve megismerni a magyar piac sajátosságait.

Kérdése van?


Amennyiben a telekommunikációval kapcsolatos kérdése van, szeretne megismerni Bennünket, vagy segítségre van szüksége, írjon nekünk! Szívesen vesszük honlapunkkal, szolgáltatásainkkal kapcsolatos észrevételeit, javaslatait is.