Nagy Koppány

ügyvezető, senior projektvezető

Bár a teljes telekommunikációs piacon és szolgáltatásokban otthonosan mozgok, cégen belül kiemelt szakértője vagyok a mobil szolgáltatásoknak, a számlázásnak, a szolgáltatói szerződéseknek.
Nagy Koppány

2007 óta vagyok tagja a SciamuS csapatának. Projektvezetőként kezdtem nemzetközi és belföldi projekteken, és ezzel máig nem hagytam fel. Kilenc együtt töltött év után döntöttem úgy, hogy üzletrészt is vásárlok, azóta tulajdonos ügyvezetőként én felelek a cégnél az értékesítés, a marketing és a HR területekért.

Mérnök informatikus diplomám (MSc) a Budapesti Műszaki Egyetemen szereztem, majd az Accenture-nél dolgoztam konzultánsként elsősorban távközlési cégek CRM-, szerviz- és vállalatirányítási rendszereivel. Tanácsadói munkáim során tettem szert olyan ismeretekre, amelyekkel a SciamuS módszereit és szolgáltatás-portfólióját aktívan és folyamatosan fejlesztem ügyfeleink visszajelzései, igényei alapján.

Kérdése van?


Amennyiben a telekommunikációval kapcsolatos kérdése van, szeretne megismerni Bennünket, vagy segítségre van szüksége, írjon nekünk! Szívesen vesszük honlapunkkal, szolgáltatásainkkal kapcsolatos észrevételeit, javaslatait is.